Ücretsiz üyelikte herhangi bir ücret tahsil edilmediği için iptal edilecek bir abonelik bulunmaz; hesabınızı dilediğiniz süre kullanabilirsiniz.
Uygulamayı kullanmak istemiyorsanız telefonunuzdan kaldırabilirsiniz. Bu işlem hesabınızı silmez.
Önemli: Premium aboneliğiniz varsa uygulamayı silmek aboneliğinizi iptal etmez ve ücret tahsilatı devam eder. Premium aboneliğinizi iptal etmek için bu makaleye göz atabilirsiniz.
Hesabınızı tamamen silmek isterseniz Hesabımı Nasıl Silebilirim? makalesine bakabilirsiniz.