kitUP Premium abonelikleri seçtiğiniz dönemin sonunda otomatik olarak yenilenir. Bu, içeriklere kesintisiz erişim sağlamanız içindir.
Nasıl çalışır?
- Aboneliğiniz biten dönemde, seçtiğiniz plan ücreti üzerinden aynı süre için yeniden ücretlendirilir.
- Ödeme, başlangıçta kullandığınız yöntemden (kart, App Store hesabı, Google Play hesabı) çekilir.
- App Store veya Google Play üzerinden başlatılan aboneliklerde, dönem bitiminden en az 24 saat önce iptal etmeniz gerekir; aksi halde yenileme gerçekleşir.
- Web üzerinden başlatılan aboneliklerde iptal işleminizi dilediğiniz zaman gerçekleştirebilirsiniz.
Otomatik yenilemeyi durdurmak için
Aboneliği iptal ettiğinizde otomatik yenileme de devre dışı kalır.
Sorununuz devam ederse buradan destek talebi açabilirsiniz.